2/26/2011

*Contest Blog Terkemas dan Comel*




arini mira join contest yg kedua pulak....iaitu:
Contest Blog Terkemas dan Comel
rase macam best.so mira join jelar..

Syarat2 contest ialah :-


Syarat Penyertaan
• mesti follow blog irah and ila .*kalau tak follow serta mertanya terkeluar
• mesti ade blog . tak de pegi SIGN UP .
• buat satu entri pasal contest ni yang bertajuk "Contest Blog Terkemas dan Comel" .*dah buat entri pasal contest ni , jangan lupa letak link entri contest kat comment ye,pastikan link entri tu korang comment kat blog ila , jangan comment kat irah ok. .
• letak banner contest ni di entri dan sidebar . *kalau tak nak letak kat sidebar pun tak pe , asal kat entri ade oke la tu .
• tag 4 orang bloggers sahaja .

bagi hadiah yang akan diperolehi pula ialah :



Hadiah2nya ialah , bagi :-
No.1 : topup bernilai RM 10 .
No.2 : topup bernilai RM 5 .
dan
5 hadiah saguhati .
so.sye nak tag kawan2 sye iaitu:-

hanie
sharifah
aqilah
ayunnie



www.tips-fb.com

1 my love:

ahmad iqbal said... Reply

nk jugak!!best giler hadiah diye!!

Post a Comment